MEER OVER MOTHOWONEN

WIE ZIJN WIJ? ONTDEK
MOTHO WONEN

Bij Motho Wonen draait alles om het creëren van het perfecte huis voor jou. Wij zijn gepassioneerd over wat we doen en dat zie je terug in onze producten en diensten.

Kwaliteitsproducten in onze webshop

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige vloeren en accessoires. Wij selecteren enkel de beste producten om u de kwaliteit en duurzaamheid te bieden die u verdient. Daarnaast streven wij ernaar om onze producten aan te bieden tegen scherpe en concurrerende prijzen, zodat u altijd verzekerd bent van de beste deal.

AAN HET JUISTE ADRES

EIGEN MONTAGE

Ons ervaren montage team

Ons eigen montage team bestaat uit ervaren professionals die zorg dragen voor een perfecte installatie van uw vloeren en traprenovaties. Zij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van PVC, tapijt en vinyl vloeren, evenals het uitvoeren van traprenovaties. Met hun kennis en expertise zorgen zij voor een naadloze afwerking en een resultaat waar u jarenlang plezier van zult hebben.

TOP PRODUCTEN

SHOWROOM

Bezoek onze showroom in Didam

Kom langs in onze inspirerende showroom in Didam en ontdek de vele mogelijkheden op het gebied van vloeren en traprenovaties. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. In onze showroom kunt u de verschillende materialen en stijlen van dichtbij bekijken en ervaren, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

FEITEN MOTHOWONEN

Jouw Vloer Specialist

Of je nu op zoek bent naar een PVC klik vloer, een PVC plak vloer, of traditioneel tapijt, bij Motho Wonen hebben we het allemaal. En het gaat niet alleen om de vloer. We begrijpen hoe belangrijk ondervloeren en plinten zijn voor die perfecte afwerking.

Meer dan Alleen Vloeren

Naast ons breed assortiment aan vloeropties, bieden we ook diensten zoals traprenovatie om ervoor te zorgen dat elk aspect van je huis er geweldig uitziet. En met ons assortiment toebehoren, hebben we alles wat je nodig hebt voor die finishing touc

Laat Je Inspireren

Op zoek naar inspiratie? Bezoek onze inspiratiepagina voor de laatste trends en ideeën. Of duik in onze blog voor tips, trucs en het laatste nieuws uit de wereld van interieurdesign.

Klaar om Te Beginnen?

Als je klaar bent om de volgende stap te zetten of als je vragen hebt over een van onze producten, neem dan contact met ons op. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen. Wil je liever dat wij de installatie voor je regelen? Ontdek dan onze vloer legservice.

Bij Motho Wonen zijn we trots op wat we doen en we kijken ernaar uit om je te helpen het huis van je dromen te realiseren.